Revista de proiectare
Revista de proiectare
Studio De Design Cu Galerie

PARADOX HOUSE

Studio De Design Cu Galerie Un depozit la nivel divizat a devenit un studio elegant de design multimedia, Paradox House găsește echilibrul perfect între funcționalitate și stil, reflectând în același timp gustul unic și modul său de viață. Acesta a creat un atrăgător studio de design multimedia, cu linii unghiulare curate, care prezintă o cutie proeminentă de sticlă cu nuanțe galbene pe mezzanin. Formele și liniile geometrice sunt moderne și inspirate, dar realizate cu bun gust pentru a asigura un spațiu de lucru unic.

Denumirea proiectului : PARADOX HOUSE, Numele proiectanților : Catherine Cheung, Numele clientului : .

PARADOX HOUSE Studio De Design Cu Galerie

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.