Revista de proiectare
Revista de proiectare
Studio De Design Cu Galerie

PARADOX HOUSE

Studio De Design Cu Galerie Un depozit la nivel divizat a devenit un studio elegant de design multimedia, Paradox House găsește echilibrul perfect între funcționalitate și stil, reflectând în același timp gustul unic și modul său de viață. Acesta a creat un atrăgător studio de design multimedia, cu linii unghiulare curate, care prezintă o cutie proeminentă de sticlă cu nuanțe galbene pe mezzanin. Formele și liniile geometrice sunt moderne și inspirate, dar realizate cu bun gust pentru a asigura un spațiu de lucru unic.

Denumirea proiectului : PARADOX HOUSE, Numele proiectanților : Catherine Cheung, Numele clientului : .

PARADOX HOUSE Studio De Design Cu Galerie

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.