Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bijuteriile

odyssey

Bijuteriile Ideea de bază a odiseei prin monomer presupune acoperirea formelor voluminoase, geometrice, cu o piele modelată. De aici evoluează o interacțiune între claritate și denaturare, transparență și ascundere. Toate formele și modelele geometrice pot fi combinate după bunul plac, variate și completate cu completări. Această idee fascinantă și simplă permite crearea unei game aproape inepuizabile de modele, în concordanță perfectă cu oportunitățile oferite de prototiparea rapidă (imprimarea 3D), deoarece fiecare client poate avea un produs complet individual și unic produs (vizitați: www.monomer). UE-shop).

Denumirea proiectului : odyssey, Numele proiectanților : monomer, Numele clientului : monomer.

odyssey Bijuteriile

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.