Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bijuteriile

odyssey

Bijuteriile Ideea de bază a odiseei prin monomer presupune acoperirea formelor voluminoase, geometrice, cu o piele modelată. De aici evoluează o interacțiune între claritate și denaturare, transparență și ascundere. Toate formele și modelele geometrice pot fi combinate după bunul plac, variate și completate cu completări. Această idee fascinantă și simplă permite crearea unei game aproape inepuizabile de modele, în concordanță perfectă cu oportunitățile oferite de prototiparea rapidă (imprimarea 3D), deoarece fiecare client poate avea un produs complet individual și unic produs (vizitați: www.monomer). UE-shop).

Denumirea proiectului : odyssey, Numele proiectanților : monomer, Numele clientului : monomer.

odyssey Bijuteriile

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.