Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bijuteriile

odyssey

Bijuteriile Ideea de bază a odiseei prin monomer presupune acoperirea formelor voluminoase, geometrice, cu o piele modelată. De aici evoluează o interacțiune între claritate și denaturare, transparență și ascundere. Toate formele și modelele geometrice pot fi combinate după bunul plac, variate și completate cu completări. Această idee fascinantă și simplă permite crearea unei game aproape inepuizabile de modele, în concordanță perfectă cu oportunitățile oferite de prototiparea rapidă (imprimarea 3D), deoarece fiecare client poate avea un produs complet individual și unic produs (vizitați: www.monomer). UE-shop).

Denumirea proiectului : odyssey, Numele proiectanților : monomer, Numele clientului : monomer.

odyssey Bijuteriile

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.