Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cardul De Mesaje

Standing Message Card “Post Animal”

Cardul De Mesaje Lăsați trusa de ambarcațiuni de hârtie pentru animale să vă transmită mesaje importante. Scrie mesajul tău în corp, apoi trimite împreună cu alte părți din plic. Acesta este un card de mesaje distractiv pe care destinatarul îl poate asambla și afișa. Are șase animale diferite: rață, porc, zebră, pinguin, girafă și ren. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului.

Denumirea proiectului : Standing Message Card “Post Animal”, Numele proiectanților : Katsumi Tamura, Numele clientului : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Cardul De Mesaje

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.