Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cardul De Mesaje

Standing Message Card “Post Animal”

Cardul De Mesaje Lăsați trusa de ambarcațiuni de hârtie pentru animale să vă transmită mesaje importante. Scrie mesajul tău în corp, apoi trimite împreună cu alte părți din plic. Acesta este un card de mesaje distractiv pe care destinatarul îl poate asambla și afișa. Are șase animale diferite: rață, porc, zebră, pinguin, girafă și ren. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului.

Denumirea proiectului : Standing Message Card “Post Animal”, Numele proiectanților : Katsumi Tamura, Numele clientului : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Cardul De Mesaje

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.