Revista de proiectare
Revista de proiectare
Led-Spot

Stratas.02

Led-Spot Spot LED pentru montaj pe șenile, proiectat special pentru modulul LED Xicato XSM Artist Series (cel mai bun LED de redare a culorilor din clasa sa). Perfect pentru iluminarea lucrărilor de artă și a mediilor interioare, estetică curată și o dimensiune generală compactă. Stratas.02 este furnizat în mod standard cu 3 reflectoare interschimbabile (spot 20˚, mediu 40˚, inundație 60˚) și o ovă anti-orbire.

Denumirea proiectului : Stratas.02, Numele proiectanților : Christian Schneider-Moll, Numele clientului : .

Stratas.02 Led-Spot

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.