Revista de proiectare
Revista de proiectare
Led-Spot

Stratas.02

Led-Spot Spot LED pentru montaj pe șenile, proiectat special pentru modulul LED Xicato XSM Artist Series (cel mai bun LED de redare a culorilor din clasa sa). Perfect pentru iluminarea lucrărilor de artă și a mediilor interioare, estetică curată și o dimensiune generală compactă. Stratas.02 este furnizat în mod standard cu 3 reflectoare interschimbabile (spot 20˚, mediu 40˚, inundație 60˚) și o ovă anti-orbire.

Denumirea proiectului : Stratas.02, Numele proiectanților : Christian Schneider-Moll, Numele clientului : .

Stratas.02 Led-Spot

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.