Revista de proiectare
Revista de proiectare
Biroul De Vânzări

Chongqing Mountain and City Sales Office

Biroul De Vânzări „Muntele” este tema principală a acestui birou de vânzări, care este inspirat din fondul geografic al Chongqing. Modelul de marmură gri pe podea se formează în formă triunghiulară; și există o mulțime de unghiuri și colțuri ciudate și ascuțite pe pereții caracteristici și pe contoarele de recepție în formă neregulată, pentru a demonstra conceptul de „munte”. În plus, scările care leagă podelele sunt proiectate să fie o trecere prin peșteră. Între timp, iluminările cu LED-uri sunt atârnate de tavan, imitând scena plouă în vale și prezentând senzație naturală, pentru a înmuia întreaga impresie.

Denumirea proiectului : Chongqing Mountain and City Sales Office, Numele proiectanților : Ajax Law, Numele clientului : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Biroul De Vânzări

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.