Revista de proiectare
Revista de proiectare
Biroul De Vânzări

Chongqing Mountain and City Sales Office

Biroul De Vânzări „Muntele” este tema principală a acestui birou de vânzări, care este inspirat din fondul geografic al Chongqing. Modelul de marmură gri pe podea se formează în formă triunghiulară; și există o mulțime de unghiuri și colțuri ciudate și ascuțite pe pereții caracteristici și pe contoarele de recepție în formă neregulată, pentru a demonstra conceptul de „munte”. În plus, scările care leagă podelele sunt proiectate să fie o trecere prin peșteră. Între timp, iluminările cu LED-uri sunt atârnate de tavan, imitând scena plouă în vale și prezentând senzație naturală, pentru a înmuia întreaga impresie.

Denumirea proiectului : Chongqing Mountain and City Sales Office, Numele proiectanților : Ajax Law, Numele clientului : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Biroul De Vânzări

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.