Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampă

Capsule Lamp

Lampă Lampa a fost inițial concepută pentru un brand de îmbrăcăminte pentru copii. Inspirația provine din jucăriile cu capsule pe care copiii le obțin de la automatele amplasate de obicei la magazinele magazinelor. Privind spre lampă, se pot vedea o mulțime de jucării cu capsule colorate, fiecare dorind și încântând care trezesc sufletul tineresc. Numărul de capsule poate fi ajustat și conținutul poate fi înlocuit după cum doriți. De la banalitatea de zi cu zi la decorațiunile speciale, fiecare obiect pe care îl pui în capsule devine o narațiune unică a ta, cristalizându-ți astfel viața și starea sufletească într-un anumit moment.

Denumirea proiectului : Capsule Lamp, Numele proiectanților : Lam Wai Ming, Numele clientului : .

Capsule Lamp Lampă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.