Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampă

Capsule Lamp

Lampă Lampa a fost inițial concepută pentru un brand de îmbrăcăminte pentru copii. Inspirația provine din jucăriile cu capsule pe care copiii le obțin de la automatele amplasate de obicei la magazinele magazinelor. Privind spre lampă, se pot vedea o mulțime de jucării cu capsule colorate, fiecare dorind și încântând care trezesc sufletul tineresc. Numărul de capsule poate fi ajustat și conținutul poate fi înlocuit după cum doriți. De la banalitatea de zi cu zi la decorațiunile speciale, fiecare obiect pe care îl pui în capsule devine o narațiune unică a ta, cristalizându-ți astfel viața și starea sufletească într-un anumit moment.

Denumirea proiectului : Capsule Lamp, Numele proiectanților : Lam Wai Ming, Numele clientului : .

Capsule Lamp Lampă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.