Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampă

Capsule Lamp

Lampă Lampa a fost inițial concepută pentru un brand de îmbrăcăminte pentru copii. Inspirația provine din jucăriile cu capsule pe care copiii le obțin de la automatele amplasate de obicei la magazinele magazinelor. Privind spre lampă, se pot vedea o mulțime de jucării cu capsule colorate, fiecare dorind și încântând care trezesc sufletul tineresc. Numărul de capsule poate fi ajustat și conținutul poate fi înlocuit după cum doriți. De la banalitatea de zi cu zi la decorațiunile speciale, fiecare obiect pe care îl pui în capsule devine o narațiune unică a ta, cristalizându-ți astfel viața și starea sufletească într-un anumit moment.

Denumirea proiectului : Capsule Lamp, Numele proiectanților : Lam Wai Ming, Numele clientului : .

Capsule Lamp Lampă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.