Revista de proiectare
Revista de proiectare
Showroom-Ul De Lux

Scotts Tower

Showroom-Ul De Lux Scotts Tower este o dezvoltare rezidențială premieră în inima Singapore, concepută pentru a răspunde cererii de rezidențe extrem de conectate, foarte funcționale în localitățile urbane, printr-un număr tot mai mare de antreprenori care lucrează de acasă și tineri profesioniști. Pentru a manifesta viziunea pe care arhitectul - Ben van Berkel de la UNStudio - a avut-o asupra unui „oraș vertical”, cu zone distincte care, în mod normal, s-ar întinde orizontal pe un bloc al orașului, ne-am propus să creăm „spații într-un spațiu”, unde spațiile să se poată transforma ca solicitat de diferite situații.

Denumirea proiectului : Scotts Tower, Numele proiectanților : Constance D. Tew, Numele clientului : Creative Mind Design.

Scotts Tower Showroom-Ul De Lux

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.