Revista de proiectare
Revista de proiectare
Showroom-Ul De Lux

Scotts Tower

Showroom-Ul De Lux Scotts Tower este o dezvoltare rezidențială premieră în inima Singapore, concepută pentru a răspunde cererii de rezidențe extrem de conectate, foarte funcționale în localitățile urbane, printr-un număr tot mai mare de antreprenori care lucrează de acasă și tineri profesioniști. Pentru a manifesta viziunea pe care arhitectul - Ben van Berkel de la UNStudio - a avut-o asupra unui „oraș vertical”, cu zone distincte care, în mod normal, s-ar întinde orizontal pe un bloc al orașului, ne-am propus să creăm „spații într-un spațiu”, unde spațiile să se poată transforma ca solicitat de diferite situații.

Denumirea proiectului : Scotts Tower, Numele proiectanților : Constance D. Tew, Numele clientului : Creative Mind Design.

Scotts Tower Showroom-Ul De Lux

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.