Revista de proiectare
Revista de proiectare
Comoda Pentru Sertare, Scaune Și Birou

Ludovico Office

Comoda Pentru Sertare, Scaune Și Birou Ca și în cazul mobilierului principal Ludovico, această versiune de birou obvioulsy are același principiu, acela de a ascunde un scaun complet într-un sertar, iar scaunul nu a fost observat și văzut ca parte a mobilierului principal. Cei mai mulți vor crede că scaunele sunt cu câteva sertare. Doar când s-a tras înapoi, vedem un scaun literal ieșind dintr-un spațiu atât de aglomerat, plin de sertare. Inspirația în mare măsură a venit dintr-o vizită la casta lui Pittamiglio și a tuturor mesajelor sale simbolice, ascunse, precum și ușile ascunse și neașteptate sau camerele complete.

Denumirea proiectului : Ludovico Office, Numele proiectanților : Claudio Sibille, Numele clientului : Sibille.

Ludovico Office Comoda Pentru Sertare, Scaune Și Birou

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.