Revista de proiectare
Revista de proiectare
Comoda Pentru Sertare, Scaune Și Birou

Ludovico Office

Comoda Pentru Sertare, Scaune Și Birou Ca și în cazul mobilierului principal Ludovico, această versiune de birou obvioulsy are același principiu, acela de a ascunde un scaun complet într-un sertar, iar scaunul nu a fost observat și văzut ca parte a mobilierului principal. Cei mai mulți vor crede că scaunele sunt cu câteva sertare. Doar când s-a tras înapoi, vedem un scaun literal ieșind dintr-un spațiu atât de aglomerat, plin de sertare. Inspirația în mare măsură a venit dintr-o vizită la casta lui Pittamiglio și a tuturor mesajelor sale simbolice, ascunse, precum și ușile ascunse și neașteptate sau camerele complete.

Denumirea proiectului : Ludovico Office, Numele proiectanților : Claudio Sibille, Numele clientului : Sibille.

Ludovico Office Comoda Pentru Sertare, Scaune Și Birou

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.