Revista de proiectare
Revista de proiectare
Agenția Imobiliară

The Ribbon

Agenția Imobiliară Cum ar fi „Dansul panglicii”, cu scară spațială deschisă, spațiul general este alb, utilizează conceptul de postare a mobilierului, formează o relație de legătură cu spațiul, cel mai special este relația dintre perete și dulap, integrează-te. birou cu tavan și sol, rupeți secțiunea prin geometrie neregulată în mod deliberat, nu numai că acoperă o cantitate excesivă de defecte ale fasciculului, dar arată și conceptul modern actual, arătând o idee abstractă în stil curbă a panglicii prin reflectarea luminii.

Denumirea proiectului : The Ribbon, Numele proiectanților : Kris Lin, Numele clientului : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Agenția Imobiliară

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.