Revista de proiectare
Revista de proiectare
Agenția Imobiliară

The Ribbon

Agenția Imobiliară Cum ar fi „Dansul panglicii”, cu scară spațială deschisă, spațiul general este alb, utilizează conceptul de postare a mobilierului, formează o relație de legătură cu spațiul, cel mai special este relația dintre perete și dulap, integrează-te. birou cu tavan și sol, rupeți secțiunea prin geometrie neregulată în mod deliberat, nu numai că acoperă o cantitate excesivă de defecte ale fasciculului, dar arată și conceptul modern actual, arătând o idee abstractă în stil curbă a panglicii prin reflectarea luminii.

Denumirea proiectului : The Ribbon, Numele proiectanților : Kris Lin, Numele clientului : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Agenția Imobiliară

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.