Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cutia De Prânz

The Portable

Cutia De Prânz Industria de catering este înfloritoare, iar livrarea de mâncare a devenit o necesitate pentru oamenii moderni. În același timp, au fost generate și multe gunoaie. Multe dintre cutiile de masă folosite pentru a ține mâncarea pot fi reciclate, dar pungile de plastic folosite la ambalarea cutiilor de masă sunt într-adevăr nereciclabile. Pentru a reduce utilizarea pungilor de plastic, funcțiile cutiei de masă și plastic sunt combinate pentru a proiecta noi cutii de prânz. Cutia de balot transformă partea de sine într-un mâner ușor de transportat și poate integra mai multe cutii de masă, reducând mult utilizarea pungilor de plastic pentru ambalarea cutiilor de masă.

Denumirea proiectului : The Portable, Numele proiectanților : Minghui Lyu, Numele clientului : South China University of Technology.

The Portable Cutia De Prânz

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.