Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cutia De Prânz

The Portable

Cutia De Prânz Industria de catering este înfloritoare, iar livrarea de mâncare a devenit o necesitate pentru oamenii moderni. În același timp, au fost generate și multe gunoaie. Multe dintre cutiile de masă folosite pentru a ține mâncarea pot fi reciclate, dar pungile de plastic folosite la ambalarea cutiilor de masă sunt într-adevăr nereciclabile. Pentru a reduce utilizarea pungilor de plastic, funcțiile cutiei de masă și plastic sunt combinate pentru a proiecta noi cutii de prânz. Cutia de balot transformă partea de sine într-un mâner ușor de transportat și poate integra mai multe cutii de masă, reducând mult utilizarea pungilor de plastic pentru ambalarea cutiilor de masă.

Denumirea proiectului : The Portable, Numele proiectanților : Minghui Lyu, Numele clientului : South China University of Technology.

The Portable Cutia De Prânz

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.