Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bijuterii-Cercei

Eclipse Hoop Earrings

Bijuterii-Cercei Există un fenomen care ne arestează continuu comportamentul, oprindu-ne morți pe urmele noastre. Fenomenul astrologic al unei eclipse solare a intrigat oamenii de la cele mai fragede vârste ale umanității. De la întunecarea bruscă a cerului și vărsarea Soarelui a aruncat o umbră lungă de teamă, suspiciune și minune asupra imaginațiilor Natura uimitoare a eclipselor solare lasă o impresie durabilă tuturor. Cerceii cu cercei din eclipsă din aur alb de 18K au fost inspirați din eclipsa solară din 2012. Designul încearcă să surprindă natura și frumusețea misterioasă a soarelui și a lunii.

Pantofii De Lux

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Pantofii De Lux Linia de „bijuterii în formă de sandale / în formă de sandale”, numită Conspiracy, a fost fondată în 2010. Gianluca Tamburini a fost fondată în 2010. Pantofii de conspiratie combină fără efort tehnologia și estetica. Tocurile și tălpile sunt confecționate din materiale precum aluminium ușor și titan, care sunt turnate în forme sculpturale. Silueta pantofilor este apoi evidențiată de pietre semi / prețioase și alte decorațiuni fastuoase. Tehnologia înaltă și materialele de vârf formează o sculptură modernă, având forma unei sandale, dar unde atingerea și experiența meșterilor italieni pricepuți sunt încă vizibile.

Brosa

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brosa Caracterul și forma externă a unui subiect permit schimbarea designului nou al unui ornament. În natura vie, o perioadă se schimbă în alta. Primăvara urmează iarna și dimineața vine după noapte. De asemenea, culorile se schimbă, precum și atmosfera. Acest principiu de înlocuire, alternare a imaginilor este adus în podoabele „Metamorfozei Asiei”, colecția în care două stări diferite, două imagini neconfinate sunt reflectate într-un singur obiect. Elemente mobile ale construcției fac posibilă schimbarea caracterului și aspectului ornamentului.

Ceasul Analog

Kaari

Ceasul Analog Acest design se bazează pe un mecanism analogic 24 ore standar (mâna cu jumătate de viteză). Acest design este prevăzut cu două tăieturi în formă de arc. Prin ele pot fi văzute orele și minutele de cotitură. Mâna orei (disc) este împărțită în două segmente de culori diferite care, rotind, indică ora AM sau PM în funcție de culoarea care începe să fie vizibilă. Mâna de minut este vizibilă prin arcul cu raza mai mare și stabilește ce slot de minut corespunde cadranelor de 0-30 minute (situate pe raza interioară a arcului) și slotul de 30-60 minute (situat pe raza exterioară).

Rochiul Modern

Le Maestro

Rochiul Modern Le Maestro revoluționează pantoful rochiei prin încorporarea unui „toc cu matrice” din titan Direct Metal Sintered (DMLS). „Calcaiul matricial” reduce masa vizuală a secțiunii călcâiului și prezintă integritatea structurală a încălțămintei. Pentru a completa vampila elegantă, pielea înaltă de cereale este folosită pentru designul asimetric distinct al părții superioare. Integrarea secțiunii tocului în partea superioară este acum compusă într-o siluetă elegantă și rafinată.

Qipao Contemporan

The Remains

Qipao Contemporan Inspirația este de la moaștele chinezești, „Ceramica” este cea mai populară reprezentare, indiferent de regie și oameni. În studiul meu, chiar și astăzi standardele chinezesti estetice ale modei și Feng Shui (design interior și mediu) sunt neschimbate. Le place viziunea, straturile și dorințele. Aș dori să proiectez un Qipao pentru a aduce implicația și caracteristica ceramicii din dinastia veche la moda contemporană. Și provoacă oameni care sunt uitați de cultura și etnia lor ori de câte ori suntem în generație i.