Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inelul

Doppio

Inelul Aceasta este o bijuterie interesantă de natură mistică. „Doppio”, în forma sa în spirală, călătorește în două direcții simbolizând timpul bărbaților: trecutul lor și viitorul lor. Poartă argintul și aurul care reprezintă dezvoltarea virtuților spiritului uman de-a lungul istoriei sale pe Pământ.

Denumirea proiectului : Doppio, Numele proiectanților : Gabriel Juliano, Numele clientului : Gabriel Juliano.

Doppio Inelul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.