Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pelerina De Ploaie

UMBRELLA COAT

Pelerina De Ploaie Această pelerină de ploaie este o combinație de o haină de ploaie, o umbrelă și pantaloni impermeabili. În funcție de condițiile meteorologice și de cantitatea de ploaie, aceasta poate fi ajustată la diferite niveluri de protecție. Caracteristica sa unică este că combină pelerina de ploaie și umbrela într-un singur articol. Cu „pelerina ploaie”, mâinile sunt libere. De asemenea, poate fi perfect pentru activități sportive, cum ar fi mersul cu bicicleta. În plus, pe o stradă aglomerată, nu te bagi în alte umbrele, deoarece gluga umbrelă se întinde deasupra umerilor.

Denumirea proiectului : UMBRELLA COAT, Numele proiectanților : Athanasia Leivaditou, Numele clientului : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Pelerina De Ploaie

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.