Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul Cu Sucuri

Pure

Ambalajul Cu Sucuri Baza conceptului de Pure Juice este un element emoțional. Conceptul dezvoltat de denumire și design este orientat către sentimentele și emoțiile clientului, ele au scopul de a opri persoana chiar lângă raftul necesar și de a le face să o aleagă din multitudinea altor mărci. Pachetul exprimă efectele extraselor de fructe, modelele colorate tipărite direct pe o sticlă de sticlă care seamănă cu forma fructelor. Accentuează vizual imaginea produselor naturale.

Instalarea De Artă

Pretty Little Things

Instalarea De Artă Pretty Little Things explorează lumea cercetărilor medicale și imaginile complexe care se văd la microscop, reinterpretând acestea în modele abstracte moderne, prin exploziile unei palete vibrante de culori fluro. Peste 250 de metri lungime, cu peste 40 de opere de artă individuale, este o instalație pe scară largă care prezintă frumusețea cercetării pentru ochii publicului.

Instalarea

The Reflection Room

Instalarea Inspirată de culoarea roșie, care simbolizează norocul în cultura chineză, Sala Reflexie este o experiență spațială care a fost creată în totalitate din oglinzi roșii pentru a crea un spațiu infinit. În interior, tipografia joacă rolul de a conecta publicul la fiecare dintre valorile principale ale Anului Nou Chinezesc și îi determină pe oameni să reflecte asupra anului care a fost și a anului viitor.

Activarea Evenimentelor

Home

Activarea Evenimentelor Acasă îmbrățișează nostalgia căminului personal și este o combinație între vechi și nou. Tablourile vintage din 1960 acoperă peretele din spate, mici memorii personale sunt împrăștiate pe tot ecranul. Împreună, aceste lucruri se împletesc într-o masă de șiruri care se formează laolaltă ca o singură poveste, unde în așteptare unde se află telespectatorul dezvăluie un mesaj.

Instalarea De Artă

The Future Sees You

Instalarea De Artă Viitorul văd vă prezintă frumusețea optimismului îmbrățișat de tânărul adult creativ - viitorii gânditori, inovatori, designeri și artiști ai lumii voastre. O poveste vizuală dinamică, proiectată prin 30 de ferestre pe 5 niveluri, ochii strălucesc printr-un spectru vibrant de culori și, uneori, par să urmărească mulțimea, în timp ce privesc cu încredere în noapte. Prin acești ochi văd viitorul, gânditorul, inovatorul, designerul și artistul: creativi de mâine care vor schimba lumea.

Filtrul De Țigară

X alarm

Filtrul De Țigară X alarmă, este o alarmă pentru fumători pentru a-i face să realizeze ceea ce își fac singuri în timp ce o fac. Acest design este o nouă generație de filtre pentru țigări. Acest design poate fi un bun înlocuitor pentru reclamele scumpe împotriva fumatului și are o influență mai mare asupra minții fumătorilor decât orice altă publicitate negativă. Are o structură foarte simplă, filtrele sunt ștanțate cu o cerneală invizibilă care acoperă zona negativă a schiței și cu fiecare puf schița va apărea mai clară, astfel încât cu fiecare puf vei vedea că inima ta se întunecă și știi ce se întâmplă cu tine.