Revista de proiectare
Revista de proiectare
Suportul De Flori

Eyes

Suportul De Flori Ochii este un suport pentru flori pentru toate ocaziile. Corpul oval este acoperit cu aur, cu deschideri neregulate ca niște ochi umani, care sunt mereu în căutare de lucruri minunate în Mama Natură. Standul se comportă ca un filosof. Prețuiește frumusețea naturală și arată întreaga lume pentru tine înainte sau după ce o luminezi.

Stand De Afișare Interactiv Pentru Desktop

Ubiquitous Stand

Stand De Afișare Interactiv Pentru Desktop Acest suport omniprezent pentru desktop este conceput pentru a interacționa oamenii cu visele de zi. Găurile sunt aranjate și aditive mărite cu flori, acadele sau subiecți care se asimilează în modelul său din diverse orientări. Suprafața cromată reflectă și schimbă tonurile subiecților afișați și oamenii interacționează cu acesta.

Masca

Billy Julie

Masca Acest design este inspirat de microexpresie. Designerul alege pe Billy și Julie pentru două tipuri de personalități multiple. Elementele complexe sunt create prin ajustarea parametrică a orientărilor unei geometrii asemănătoare unei scări, bazată pe o curbă încurcată cu partiții. Ca interfață și interpret, această mască este creată pentru a face oamenii să-și examineze propria conștiință.

Asistent Machiaj

Eyelash Stand

Asistent Machiaj Acest design explorează o metaforă a genelor. Designerul consideră că ochii sunt o urmărire pentru o așteptare personală. El creează un suport pentru ochi ca o icoană a vieții sau o etapă în miniatură a performanței. Acest stand simbolizează un angajament reminiscent dimineața sau înainte de culcare, prin stabilirea genelor temporar înainte sau după aplicare. Un suport pentru geană este o modalitate de a memora ceea ce ceva banal a contribuit la aventura personală zilnică.

Instalarea Tematică

Dancing Cubes

Instalarea Tematică Acest design interacționează cu subiectul afișat de module. Acest suport tematic este proiectat cu un mecanism auto-extins pentru a conecta șase sau mai mulți cuburi la o unitate ridicată în trei direcții perpendiculare. Configurația de formă gratuită cu crestături face ca conexiunea să fie similară cu persoanele care dansează între ele. Dispunerea unor mici găuri creează o structură de cazare pentru subiect cu piese liniare.

Identitatea Corporativă

film festival

Identitatea Corporativă „Cinema, ahoy” a fost sloganul pentru a doua ediție a Festivalului European de Film de la Cuba. Face parte dintr-un concept de design axat pe călătorie ca mod de conectare a culturilor. Designul evocă călătoria unei nave de croazieră care călătorește din Europa spre Havana încărcate cu filme. Proiectarea invitațiilor și a biletelor pentru festival s-a inspirat din pașapoarte și pasapoarte folosite de călătorii din întreaga lume. Ideea de a călători prin filme încurajează publicul să fie receptiv și curios cu privire la schimburile culturale.