Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul De Magneziu

Kailani

Ambalajul De Magneziu Lucrările Agenției Arome privind identitatea grafică și linia artistică pentru ambalajele Kailani se bazează pe un design minimal și curat. Acest minimalism este în conformitate cu produsul care are un singur ingredient, magneziul. Tipografia aleasă este puternică și dactilografiată. Caracterizează atât rezistența magneziului mineral, cât și rezistența produsului, care restabilește vitalitatea și energia consumatorilor.

Sticla De Vin

Gabriel Meffre

Sticla De Vin Aroma creează identitatea grafică pentru vasul colecționarului Gabriel Meffre, care împlinește 80 de ani. Am lucrat la un design caracteristic al anilor 30 ai vremii, simbolizat grafic de o femeie cu un pahar de vin. Plăcile de culoare utilizate sunt accentuate de gofrare și ștanțare cu folie fierbinte pentru a accentua partea colecționară a colecției.

Ambalajul Alimentar

Chips BCBG

Ambalajul Alimentar Provocarea realizării ambalajelor cu cip ale mărcii BCBG a constat în realizarea unei serii de ambalaje în conformitate cu universul mărcii. Ambalajele trebuiau să fie atât minimaliste, cât și moderne, având în același timp o notă artizanală de crocante și acea latură plăcută și simpatică care aduce personajele desenate cu pixul. Aperitivul este un moment convivial care trebuie să se simtă pe ambalaj.

Instalarea Desktop

Wood Storm

Instalarea Desktop Wood Storm este o instalație de desktop pentru distracție vizuală. Turbulența fluxului de aer este realizată de o perdea de lemn, îmbunătățită de luminile aruncate de jos pentru o lume fără gravitate. Instalarea se comportă ca o buclă dinamică interminabilă. Acesta ghidează linia de vedere din jurul său pentru a căuta punctul de început sau de sfârșit, deoarece publicul dansează de fapt cu furtuna.

Instalațiile Interactive

Falling Water

Instalațiile Interactive The Falling Water este un set de instalații interactive care permite utilizatorilor să schimbe traseul de rulare în jurul unui cub sau cuburi. Combinația dintre cuburi și fluxul de margele prezintă un contrast între obiectul static și curgerea dinamică a apei. Pârâul poate fi tras pentru a vedea margele rulând sau doar pus pe o masă ca o scenă de apă înghețată. Margelele sunt, de asemenea, considerate dorințe pe care oamenii le fac în fiecare zi. Dorințele ar trebui să fie înlănțuite și să funcționeze pentru totdeauna ca o cascadă.

Instalarea Cadrului

Missing Julie

Instalarea Cadrului Acest design prezintă o instalare a cadrului și o interfață între interior și exterior, sau lumini și umbre. Acesta oferă o expresie în timp ce oamenii caută dintr-un cadru pentru a aștepta să se întoarcă cineva. Diferite tipuri și dimensiuni de sfere de sticlă sunt utilizate ca simbol al dorințelor și lacrimilor pentru a implica emoția care se ascunde în interior. Cadrul și cutiile din oțel definesc limita emoției. Emoția dată de o persoană poate fi diferită de modul în care este percepută la fel cum imaginile din sfere sunt cu susul în jos.