Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bicicleta Electrică

Ozoa

Bicicleta Electrică Bicicleta OZOa electrică are un cadru cu o formă distinctivă de „Z”. Cadrul formează o linie neîntreruptă care leagă elemente funcționale cheie ale vehiculului, cum ar fi roțile, direcția, scaunul și pedalele. Forma „Z” este orientată în așa fel încât structura sa să ofere o suspensie spate naturală încorporată. Economie de greutate este asigurată de utilizarea profilelor din aluminiu în toate părțile. O baterie detașabilă, reîncărcabilă cu ioni de litiu este integrată în cadru.

Denumirea proiectului : Ozoa, Numele proiectanților : Nimrod Riccardo Sapir, Numele clientului : Ningbo MYWAY Intelligent Technology Co. Ltd..

Ozoa Bicicleta Electrică

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.