Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fierul Ondulat

Nano Airy

Fierul Ondulat Fierul de curling nano airy utilizează o tehnologie inovativă cu ioni negativi. Păstrează o textură netedă, o buclă moale lucioasă pentru o lungă perioadă de timp. Țeava de curling a suferit o acoperire nano-ceramică, se simte foarte neted. Curba parul tandru si rapid cu aerul cald al ionilor negativi. În comparație cu fierul de curling fără aer, puteți termina într-o calitate mai blândă a părului. Culoarea de bază a produsului este albă moale, caldă și pură, iar culoarea accentului este de aur roz.

Denumirea proiectului : Nano Airy, Numele proiectanților : Takako Yoshikawa, Numele clientului : Takako Yoshikawa,Kasetu Souzou Inc..

Nano Airy Fierul Ondulat

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.