Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazin

Ilumel

Magazin După aproape patru decenii de istorie, magazinul Ilumel este una dintre cele mai mari și mai prestigioase firme din Republica Dominicană pe piața de mobilă, iluminat și decorațiuni. Cea mai recentă intervenție răspunde necesității unei extinderi a spațiilor expoziționale și definirea unui traseu mai curat și mai articulat, care permite aprecierea varietății colecțiilor disponibile.

Denumirea proiectului : Ilumel, Numele proiectanților : Dante Luna, Numele clientului : Ilumel.

Ilumel Magazin

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.