Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Boko and Deko

Casa Rezidențială Este casa care permite locuitorilor să-și caute propriul loc în care se potrivesc emoțiile lor, mai degrabă decât să stabilească locul în case obișnuite care sunt predeterminate de mobilier. Etajele de diferite înălțimi sunt instalate în spații lungi în formă de tunel în nord și sud și conectate în mai multe moduri, au realizat un spațiu interior bogat. Ca urmare, va genera diverse schimbări atmosferice. Acest design inovator este demn de a fi extrem de apreciat prin respectarea faptului că reconsideră confortul acasă, în timp ce prezintă noi probleme vieții convenționale.

Denumirea proiectului : Boko and Deko, Numele proiectanților : Mitsuharu Kojima, Numele clientului : Mitsuharu Kojima Architects.

Boko and Deko Casa Rezidențială

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.