Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Boko and Deko

Casa Rezidențială Este casa care permite locuitorilor să-și caute propriul loc în care se potrivesc emoțiile lor, mai degrabă decât să stabilească locul în case obișnuite care sunt predeterminate de mobilier. Etajele de diferite înălțimi sunt instalate în spații lungi în formă de tunel în nord și sud și conectate în mai multe moduri, au realizat un spațiu interior bogat. Ca urmare, va genera diverse schimbări atmosferice. Acest design inovator este demn de a fi extrem de apreciat prin respectarea faptului că reconsideră confortul acasă, în timp ce prezintă noi probleme vieții convenționale.

Denumirea proiectului : Boko and Deko, Numele proiectanților : Mitsuharu Kojima, Numele clientului : Mitsuharu Kojima Architects.

Boko and Deko Casa Rezidențială

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.