Revista de proiectare
Revista de proiectare
Publicitatea

Insect Sculptures

Publicitatea Fiecare piesă a fost realizată manual pentru a crea sculpturi de insecte inspirate de mediile lor și de mâncarea pe care o mănâncă. Opera de artă a fost folosită ca un apel la acțiune prin intermediul site-ului web Doom pentru a identifica dăunători specifici din gospodărie. Elementele utilizate pentru aceste sculpturi au fost furnizate din curți de gunoi, depozite de gunoi, paturi de râu și super piețe. Odată ce fiecare insectă a fost asamblată, au fost fotografiate și retușate în Photoshop.

Denumirea proiectului : Insect Sculptures, Numele proiectanților : Chris Slabber, Numele clientului : Chris Slabber.

Insect Sculptures Publicitatea

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.