Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Tei

Casa Rezidențială Faptul că o viață confortabilă după pensionare, care profită la maximum de spațiile de pe deal, este realizată printr-un design constant într-un mod obișnuit, a fost mult apreciat. Pentru a introduce un mediu bogat. Dar de data aceasta nu este arhitectură de vilă, ci locuințe personale. Apoi, în primul rând am început să realizăm structuri bazate pe faptul că este capabil să-și petreacă viața obișnuită confortabil, fără nejustificare pe întregul plan.

Denumirea proiectului : Tei, Numele proiectanților : Kokutou Uemori, Numele clientului : kiriko design office.

Tei Casa Rezidențială

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.