Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Tei

Casa Rezidențială Faptul că o viață confortabilă după pensionare, care profită la maximum de spațiile de pe deal, este realizată printr-un design constant într-un mod obișnuit, a fost mult apreciat. Pentru a introduce un mediu bogat. Dar de data aceasta nu este arhitectură de vilă, ci locuințe personale. Apoi, în primul rând am început să realizăm structuri bazate pe faptul că este capabil să-și petreacă viața obișnuită confortabil, fără nejustificare pe întregul plan.

Denumirea proiectului : Tei, Numele proiectanților : Kokutou Uemori, Numele clientului : kiriko design office.

Tei Casa Rezidențială

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.