Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Tei

Casa Rezidențială Faptul că o viață confortabilă după pensionare, care profită la maximum de spațiile de pe deal, este realizată printr-un design constant într-un mod obișnuit, a fost mult apreciat. Pentru a introduce un mediu bogat. Dar de data aceasta nu este arhitectură de vilă, ci locuințe personale. Apoi, în primul rând am început să realizăm structuri bazate pe faptul că este capabil să-și petreacă viața obișnuită confortabil, fără nejustificare pe întregul plan.

Denumirea proiectului : Tei, Numele proiectanților : Kokutou Uemori, Numele clientului : kiriko design office.

Tei Casa Rezidențială

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.