Revista de proiectare
Revista de proiectare
Logo-Ul

N&E Audio

Logo-Ul Pe parcursul procesului de re-proiectare a logo-ului N&E, N, E reprezintă numele fondatorilor Nelson și Edison. Așa că, a integrat caracterele N&E și forma de undă sonoră pentru a crea un nou logo. Handcrafted HiFi este un furnizor unic de servicii profesionale din Hong Kong. Se aștepta să prezinte un brand profesional de înaltă performanță și să creeze o extrem de relevantă pentru industrie. Ea speră că oamenii pot înțelege ce a însemnat logo-ul atunci când îl privesc. Cloris a spus că provocarea creării logo-ului este modul de a facilita recunoașterea caracterelor din N și E fără a utiliza o grafică prea complicată.

Denumirea proiectului : N&E Audio, Numele proiectanților : Wai Ching Chan, Numele clientului : N&E Audio.

N&E Audio Logo-Ul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.