Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bibliotecă

Amheba

Bibliotecă Bibliotecă organică numită Amheba este condusă de un algoritm, care conține parametri variabili și set de reguli. Conceptul de optimizare topologică este utilizat pentru luminarea structurii. Datorită logicii precise, este posibil să o descompunem și să o transferăm oricând. O singură persoană poate transporta piese și asambla o structură lungă de 2,5 metri. Tehnologia fabricării digitale a fost utilizată pentru realizare. Întregul proces a fost controlat doar în calculatoare. Nu era necesară documentația tehnică. Datele au fost trimise către aparatul CNC cu 3 axe. Rezultatul întregului proces este structura slabă.

Denumirea proiectului : Amheba, Numele proiectanților : George Šmejkal, Numele clientului : Parametr Studio.

Amheba Bibliotecă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.