Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bradul De Crăciun

A ChristmaSpiral

Bradul De Crăciun Proiectantul a încercat să reinterpreteze un simbol clasic al tradiției, pomul de Crăciun, prin utilizarea de noi forme și materiale noi. În special, s-a concentrat pe dezvoltarea unui obiect care a devenit în același timp container și conținutul acestuia, proiectând un container-cutie care devine baza de suport atunci când este expus. De fapt, atunci când nu este utilizat, arborele este închis și protejat de o cutie cilindrică de lemn, în timp ce este expus se dezvoltă într-o formă spiralată, învăluit de un fascicul de lumină de-a lungul întregii sale lungimi, care sporește verticalitatea compozițională a acestui obiect de design.

Denumirea proiectului : A ChristmaSpiral, Numele proiectanților : Francesco Taddei, Numele clientului : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Bradul De Crăciun

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.