Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bradul De Crăciun

A ChristmaSpiral

Bradul De Crăciun Proiectantul a încercat să reinterpreteze un simbol clasic al tradiției, pomul de Crăciun, prin utilizarea de noi forme și materiale noi. În special, s-a concentrat pe dezvoltarea unui obiect care a devenit în același timp container și conținutul acestuia, proiectând un container-cutie care devine baza de suport atunci când este expus. De fapt, atunci când nu este utilizat, arborele este închis și protejat de o cutie cilindrică de lemn, în timp ce este expus se dezvoltă într-o formă spiralată, învăluit de un fascicul de lumină de-a lungul întregii sale lungimi, care sporește verticalitatea compozițională a acestui obiect de design.

Denumirea proiectului : A ChristmaSpiral, Numele proiectanților : Francesco Taddei, Numele clientului : Francesco Taddei.

A ChristmaSpiral Bradul De Crăciun

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.