Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazinul De Artă

Kuriosity

Magazinul De Artă Kuriosity cuprinde o platformă de vânzare cu amănuntul online legată de acest prim magazin fizic care prezintă o selecție de modă, design, produse handmade și lucrări de artă. Mai mult decât un magazin tipic de vânzare cu amănuntul, Kuriosity este conceput ca o experiență curată de descoperire în care produsele expuse sunt completate cu un strat suplimentar de media interactivă bogată care servește pentru a atrage și a se angaja cu clientul. Ecranul iconic al casetei infinit al casetei Kuriosity își schimbă culoarea pentru a atrage și când clienții se plimbă, produsele ascunse în cutii din spatele portalului de sticlă aparent infinit se aprind invitându-i să intre.

Denumirea proiectului : Kuriosity, Numele proiectanților : Lip Chiong - Studio Twist, Numele clientului : Kuriosity, K11 Concepts Ltd..

Kuriosity Magazinul De Artă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.