Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazinul De Artă

Kuriosity

Magazinul De Artă Kuriosity cuprinde o platformă de vânzare cu amănuntul online legată de acest prim magazin fizic care prezintă o selecție de modă, design, produse handmade și lucrări de artă. Mai mult decât un magazin tipic de vânzare cu amănuntul, Kuriosity este conceput ca o experiență curată de descoperire în care produsele expuse sunt completate cu un strat suplimentar de media interactivă bogată care servește pentru a atrage și a se angaja cu clientul. Ecranul iconic al casetei infinit al casetei Kuriosity își schimbă culoarea pentru a atrage și când clienții se plimbă, produsele ascunse în cutii din spatele portalului de sticlă aparent infinit se aprind invitându-i să intre.

Denumirea proiectului : Kuriosity, Numele proiectanților : Lip Chiong - Studio Twist, Numele clientului : Kuriosity, K11 Concepts Ltd..

Kuriosity Magazinul De Artă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.