Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceas

Slixy

Ceas Ceasul a fost proiectat să fie minimalist, dar elegant și să respecte tradiția ceasurilor cu mâinile sale simple, mărcile și forma rotunjită, împingând în același timp granițele cu utilizarea culorii și un nume sugestiv de marcă. S-a acordat atenție atât materialelor, cât și proprietăților, precum și designului, deoarece clientul final își dorește astăzi totul - design bun, preț bun și materiale de calitate. Ceasurile sunt compuse din sticlă de cristal safir, oțel inoxidabil pentru carcasă, mișcare de cuarț realizată de o companie elvețiană Ronda, rezistență la apă de 50 m și o curea din piele colorată pentru a o finaliza.

Denumirea proiectului : Slixy, Numele proiectanților : Miroslav Stiburek, Numele clientului : SLIXY.

Slixy Ceas

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.