Revista de proiectare
Revista de proiectare
Canapea

Marilyn Two Seat

Canapea Inspirată de uimitoarea Marilyn Monroe și de mica ei rochie albă. Eleganța ei strălucește de-a lungul desenului picioarelor acestei canapele subliniind o tehnică specială de tapițerie care simulează mișcarea rochiei. Canapeaua Marilyn promite în acest fel să-ți îndeplinești camera cu o eleganță care depășește interpretarea formelor și să surprindă toată glamourul și sexismul celei mai iconice divei care a existat vreodată.

Denumirea proiectului : Marilyn Two Seat, Numele proiectanților : Rafaela Luís, Numele clientului : Kalira Design.

Marilyn Two Seat Canapea

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.