Revista de proiectare
Revista de proiectare
Canapea

Marilyn Two Seat

Canapea Inspirată de uimitoarea Marilyn Monroe și de mica ei rochie albă. Eleganța ei strălucește de-a lungul desenului picioarelor acestei canapele subliniind o tehnică specială de tapițerie care simulează mișcarea rochiei. Canapeaua Marilyn promite în acest fel să-ți îndeplinești camera cu o eleganță care depășește interpretarea formelor și să surprindă toată glamourul și sexismul celei mai iconice divei care a existat vreodată.

Denumirea proiectului : Marilyn Two Seat, Numele proiectanților : Rafaela Luís, Numele clientului : Kalira Design.

Marilyn Two Seat Canapea

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.