Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Three Legged

Scaun Scaunul cu trei picioare este un instrument realizat manual, conceput pentru a se odihni și a decora. În cadrul genelor sale se află esența prelucrării lemnului. Forma spătarului scaunelor este creată de o frânghie naturală care este întinsă în loc de un băț răsucit situat sub scaun. Aceasta este o metodă de strângere foarte eficientă, care poate fi găsită pe ferăstraiele tradiționale cu arcuri, o unealtă manuală pentru prelucrarea lemnului folosită de meșteri experimentați până astăzi. Cele trei picioare sunt o soluție practică pentru a menține designul simplu, dar stabil pe fiecare suprafață.

Denumirea proiectului : Three Legged, Numele proiectanților : Ricardo Graham Ferreira, Numele clientului : oEbanista.

Three Legged Scaun

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.