Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Three Legged

Scaun Scaunul cu trei picioare este un instrument realizat manual, conceput pentru a se odihni și a decora. În cadrul genelor sale se află esența prelucrării lemnului. Forma spătarului scaunelor este creată de o frânghie naturală care este întinsă în loc de un băț răsucit situat sub scaun. Aceasta este o metodă de strângere foarte eficientă, care poate fi găsită pe ferăstraiele tradiționale cu arcuri, o unealtă manuală pentru prelucrarea lemnului folosită de meșteri experimentați până astăzi. Cele trei picioare sunt o soluție practică pentru a menține designul simplu, dar stabil pe fiecare suprafață.

Denumirea proiectului : Three Legged, Numele proiectanților : Ricardo Graham Ferreira, Numele clientului : oEbanista.

Three Legged Scaun

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.