Revista de proiectare
Revista de proiectare
Logo-Ul

Sealink Impression

Logo-Ul Caracterul chinezesc 西, pronunțat „xi” a fost folosit la proiectare și a fost creat un model relevant. Acest caracter tradițional de sigiliu oferă o impresie puternică, dar totodată delicată. Vizualele reflectau combinația dintre tradiție și modernitate. În plus, imaginea răsăritului de soare întruchipează estetica chineză. Pentru mascotă, au fost adăugate membre pentru a-l face viu. Utilizarea ochilor este, de asemenea, de frumusețe estică, accentuând originea culturii. Ca atare, 西泠 君 'xi lin jun', a fost prezentată mascota umilă, prietenoasă și drăguță.

Denumirea proiectului : Sealink Impression, Numele proiectanților : Dongdao Creative Branding Group, Numele clientului : Sealink Impression Group .

Sealink Impression Logo-Ul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.