Revista de proiectare
Revista de proiectare
Logo-Ul

Sealink Impression

Logo-Ul Caracterul chinezesc 西, pronunțat „xi” a fost folosit la proiectare și a fost creat un model relevant. Acest caracter tradițional de sigiliu oferă o impresie puternică, dar totodată delicată. Vizualele reflectau combinația dintre tradiție și modernitate. În plus, imaginea răsăritului de soare întruchipează estetica chineză. Pentru mascotă, au fost adăugate membre pentru a-l face viu. Utilizarea ochilor este, de asemenea, de frumusețe estică, accentuând originea culturii. Ca atare, 西泠 君 'xi lin jun', a fost prezentată mascota umilă, prietenoasă și drăguță.

Denumirea proiectului : Sealink Impression, Numele proiectanților : Dongdao Creative Branding Group, Numele clientului : Sealink Impression Group .

Sealink Impression Logo-Ul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.